piviz-banner

Vevőszolgálat

telefonTel: +36-20/47-46-459

Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

e-mailinfo@pivizpecs.hu


Pi-víz

A Pi-víz története

A Pi-vizet a növények fiziológiájának tanulmányozása során ismerték fel.
Dr. Shoji Yamashita japán kutató és társai a megfigyelések nyomán rájöttek, hogy az élő víz, melyet a növények tartalmaznak, fontos szerepet játszik a virágrügy differencializációjában és az egészséges növekedésben. A Pi-víz hasonló az élő vízhez. A kutatók felismerték annak jelentőségét, hogy a Pi-víz mesterséges előállítása milyen távlatokat biztosíthat az emberi, növényi és állati szervezetek egészséges állapotának megőrzésében. Ekkor kezdődtek meg a kutatások arra vonatkozóan, hogy az ivóvizet lehetne-e úgy kezelni, hogy az előzőekben említett természetazonos „élő vizet” hozhassanak létre a csapvízből.

Mi a Pi-víz

Az eredeti japán technológiával előállított Pi-víz egy tökéletesen tiszta, szűrt, csírátlanított, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható ivóvíz. Vállalkozásunk az eredeti japán Life Energie MI-8 típusú készülékkel állítja elő a Pi-vizet, amely energiatartalmát 100 %-ban 14 napig tartja meg, utána fokozatosan csökken.

A Pi-víz előállítása

A Pi-technológia ma a víz optimális tisztítását és energetizálását tudja biztosítani. A Pi-víz előállítása japán szabadalom alapján készült LIFE-ENERGY készülékkel történik, melynek különböző kapacitású típúsai léteznek 8 liter/perc átbocsátó képességtől 50 000 liter/perc teljesítményű ipari felhasználású gépekig.

A mesterségesen előállított Pi-víz jellemzői

- kémiailag tökéletesen tiszta, forrásvíz minőségű - frissítő hatású ivóvíz - kiváló oldószer, stabil,nem poshadó víz Fizikai tulajdonságai is eltérnek a vezetékes vízétől. Más a viszkozitása, felületi feszültsége, vezetőképessége, dielektromos állandója, infravörös fényelnyelése. A Pi-víz megközelítőleg rendezett szerkezetű víz.

Miért fogyasszunk Pi-vizet?

A rendezett víz nagyobb információcserét tesz lehetővé az egységek között, például a sejtek és a fehérjék között. A fehérjék rendezett rendszere az élet alapja. A kutatások szerint az élőlényekben a Pi-víz memóriarendszere képes az információk tárolására és közvetítésére.

A Pi-víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos előnnyel jár

- többlet energiát közvetít, szabályozza az életfolyamatokat
- segíti a szervezet méregtelenítését
- erősíti az immunrendszert
- gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
- fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
- csökkenti a stressz-érzékenységet
- növeli a teherbíróképességet
- lassítja az öregedést

A víz fogyasztásának hatása pár hét után észlelhető. A javasolt mennyiség napi 1,5-2 liter bármilyen formában /ivóvíz, leves, tea stb./. A hatás csak rendszeres fogyasztás mellett érvényesül. Gyermekek is fogyaszthatják. Káros mellékhatása nem ismert. Az alábbiakban Dr. Fülöp László magyar kutató videóját láthatják, aki Japánban részt vett a Pi technológiákkal kapcsolatos kutatásokban: