piviz-banner

Vevőszolgálat

telefonTel: +36-20/47-46-459

Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

e-mailinfo@pivizpecs.hu


Házhozszállítás

Díjtalan kiszállítás már 1 ballontól lehetséges!

A ballonok szállítását társasházak, emeletes házak esetén a bejárati ajtóig/postaládák szintjéig tudjuk vállalni, emeletre nem szállítunk.

Behajtási engedély köteles övezetbe, a helyi önkormányzati rendeletben foglalt szabályok és időkorlátok szerint szállítunk.

Teherforgalom elől elzárt területre, illetve olyan helyre, ahol a megállás, parkolás nem megoldható kiszállítást nem vállalunk (pl. belváros).

Üres ballon betét

Első rendelésnél vagy csere ballon hiányában ballon betétdíjat számolunk fel - 2500 Ft/ballon - amelyet a végleges visszavétel alkalmával teljes egészében visszafizetünk.

A nem általunk biztosított ballonokat, más cégek címkéjével ellátott vagy címke nélküli ballonokat, illetve az olyan ballonokat, amelyek szennyezettek (nem vizet tartottak benne), vagy sérültek - nem áll módunkban visszavenni!

A víz ára nem tartalmazza a ballon árát.

Első rendelését leadhatja e-mailben és telefonon a pontos név, kiszállítási cím, kaputelefon száma, telefonszám, email cím és a rendelni kívánt mennyiség megadásával. Javasoljuk, hogy ha valamilyen kérdése lenne a szállítással kapcsolatban akkor hívjon minket, hogy rögtön tudjunk válaszolni Önnek. Minden napra állandó túraútvonalaink vannak, ez alapján 2 órás időintervallum megadásával meg tudjuk mondani, hogy az Ön címére mely napokon és mikor tudunk szállítani.
auto-pi-viz